Het ontwerpen van uw tuin

Als u een nieuwe tuin wilt, of u wilt een bestaande tuin vernieuwen, is de eerste stap het maken van een tuinontwerp. Het ontwerpen van een tuin is altijd tweerichtingsverkeer. De wensen en ideeën van u, als klant, worden gecombineerd met de vakkennis van de hovenier. Dit samenspel levert in de praktijk het beste resultaat op.

Uiteraard behoren een materiaallijst en een beplantingsplan tot de standaard onderdelen van uw tuinontwerp. Vooraf wordt via een duidelijke offerte inzicht gegeven in de werkzaamheden en de daarbij behorende kosten.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

16.05 | 22:30

Wij hebben dit bedrijf uitgenodigd om het oude gazon er uit te halen. En nieuwe grasmatten er in laten leggen, en 2 bomen snoeien. Dirk heeft prima werk gedaan.

...
28.07 | 03:19

Leuke site, Dirk!

...
09.12 | 20:14

Hoi Gabriël,
Inderdaad ben ik Dirk de Laat van 5Hd. Groene vingers had ik al lang maar ik heb er 35 jaar niks mee gedaan. Nu wel, en dat bevalt hartstikke goed.

...
09.12 | 12:28

Ben jij de Dirk de Laat van 5Hd / Rythovius ?? 1974-1976. ?Moet haast wel, want de foto overtuigt me. Nooit geweten dat je groene vingers had. veel groetjes!!

...
Je vindt deze pagina leuk