Het aanleggen van uw tuin

Na het ontwerpen van uw tuin volgt het aanleggen. Na het grondwerk worden de paden, terrassen en wellicht de oprit bestraat. Hiermee wordt het fundament van uw tuin gelegd en worden de eerste contouren zichtbaar. Daarna volgt het groene geraamte, waarbij hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit van de gebruikte planten om een jarenlang plezier van uw tuin te garanderen.

In de meeste gevallen komen ontwerp en eindresultaat nauw overeen, maar als er tijdens het aanleggen nieuwe ideeën ontstaan kan daar altijd rekening mee worden gehouden. Zo kan er wellicht een nog mooiere tuin ontstaan. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

16.05 | 22:30

Wij hebben dit bedrijf uitgenodigd om het oude gazon er uit te halen. En nieuwe grasmatten er in laten leggen, en 2 bomen snoeien. Dirk heeft prima werk gedaan.

...
28.07 | 03:19

Leuke site, Dirk!

...
09.12 | 20:14

Hoi Gabriël,
Inderdaad ben ik Dirk de Laat van 5Hd. Groene vingers had ik al lang maar ik heb er 35 jaar niks mee gedaan. Nu wel, en dat bevalt hartstikke goed.

...
09.12 | 12:28

Ben jij de Dirk de Laat van 5Hd / Rythovius ?? 1974-1976. ?Moet haast wel, want de foto overtuigt me. Nooit geweten dat je groene vingers had. veel groetjes!!

...
Je vindt deze pagina leuk