Het onderhoud van uw tuin.

Als u de tuin mooi en optimaal in vorm wilt houden is er regelmatig onderhoud nodig. Onkruid vrij houden, gazon maaien en uitgebloeide bloemen verwijderen is voor de meeste mensen goed zelf te doen. Daarnaast is het verstandig om in het voor- en najaar het groot onderhoud als snoeiwerkzaamheden, bemesten, uitdunnen enz. uit te besteden aan de vakman. Heeft u helemaal geen "groene vingers" en geniet u liever van de tuin, dan er zelf actief in bezig te zijn, dan kunt u natuurlijk al het tuinwerk overlaten aan de hovenier. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

16.05 | 22:30

Wij hebben dit bedrijf uitgenodigd om het oude gazon er uit te halen. En nieuwe grasmatten er in laten leggen, en 2 bomen snoeien. Dirk heeft prima werk gedaan.

...
28.07 | 03:19

Leuke site, Dirk!

...
09.12 | 20:14

Hoi Gabriël,
Inderdaad ben ik Dirk de Laat van 5Hd. Groene vingers had ik al lang maar ik heb er 35 jaar niks mee gedaan. Nu wel, en dat bevalt hartstikke goed.

...
09.12 | 12:28

Ben jij de Dirk de Laat van 5Hd / Rythovius ?? 1974-1976. ?Moet haast wel, want de foto overtuigt me. Nooit geweten dat je groene vingers had. veel groetjes!!

...
Je vindt deze pagina leuk